Eindelijk was het zover!

18 Mei dan eindelijk The Zero Hunger Games. Daarover op andere plekken veel meer te lezen https://www.thehungerproject.nl/.../tweede-editie-van.../ . Een doorslaand succes! Een klein onderdeel daarvan betreft mijn roeiproject. In 100 dagen had ik minstens 300 kilometer willen roeien, maar toch eigenlijk wel 400. Het mocht niet zo zijn. Door met name knieklachten werden het zelfs met wat hulp van hele fijne collega's uiteindelijk 277 kilometers. Veel sponsors gaven gelukkig vaste bedragen, dus de opbrengst werd dan toch nog € 2.300, niet waar ik op gehoopt had, maar toch een mooi onderdeel van de prachtige opbrengst van € 70.000 tijdens The Zero Hunger Games. Alle sponsors heel erg bedankt voor jullie steun (sommigen krijgen nog een berichtje van wat er gestort moet worden). Hopelijk kan ik een volgende keer weer op jullie rekenen!

Lees meer »

Het zat niet mee!

2 Maanden terug het laatste bericht over het roeien voor The Hunger Project. Toen leek alles nog goed te gaan. 100 kilometer op de teller en goed op schema voor de doelstellingen. Maar al snel daarna ging het mis en werden mijn knieproblemen steeds groter, zodat ik niet of nauwelijks meer kon roeien. Voor mijn verjaardag kreeg ik 75 kilometer cadeau van mijn collega's die zich allemaal in het zweet hebben geroeid en tussendoor heb ik zelf af en toe nog een heel klein stukje kunnen roeien. Daardoor staat er nu 247 kilometer op de teller en moet er voor de doelstelling nog ruim 50 kilometer geroeid worden in 10 dagen (op 18 mei zijn The Zero Hunger Games).

Lees meer »

100 kilometer op de teller

Het roeiproject komt goed op gang. Vandaag de 100 kilometer bereikt op dag 29. Na een voorzichtige start komt de gang er langzamerhand goed in. Inmiddels voor op het 300km schema, maar voor het 400km nog wel wat in te halen. Door veel vergaderingen in de avond betekent dat, dat het dagschema om moet. Roeien in de vroege ochtend, het voelt na afloop prima, toch niet helemaal mijn ding, maar voor het goede doel moet het soms!

Lees meer »

De kop is eraf!

Het begin is er, langzaam begint de gang er een beetje in te komen. Na maanden vrijwel niets gedaan te hebben in de afgelopen 2,5 week in totaal 8 keer op het roeiapparaat gezeten voor in totaal 52,9 kilometer. Het lijf moet er nog behoorlijk aan wennen, maar dat komt vast goed en voor het goede doel moeten we wat over hebben.

Lees meer »

Geweldig!!!!

In de laatste paar dagen nog 2 nieuwe sponsors erbij dat waren Wesley Pauw en RODA '23 Zaterdag 5, bedankt allemaal. Het totaal aantal sponsor kwam daarmee op 67. 

Lees meer »