Topweek!

Gepubliceerd op 10 april 2022 om 11:01

Een topweek!

 

De afgelopen week kwam er dan eindelijk op alle fronten de vaart weer een beetje in!

Met 4 keer roeien in de afgelopen week, kwam het aantal keren roeien vanaf 1 januari op 50 terecht. De 28,5 kilometer van deze week brachten het totaal op 415,3 kilometer.

Ook weer 2 nieuwe sponsors erbij, dat waren Sandra Leenders en Serap en Ronald Pothuizen, waarvoor dank! De sponsorpot kwam in de afgelopen week op 2.773,22 euro en nadert daarmee de volgende mijlpaal, dat moet lukken in de komende week.

Mooi op schema dus op weg naar 26 mei bij The Zero Hunger Games.

 

En daarmee kom ik bij de titel van deze week, de voortgang in het deelnemersveld bij The Zero Hunger Games. Vorige week kon ik melden dat de eerste 5 deelnemers zich aangemeld hadden voor dit voetbaltoernooi voor het goede doel. In de afgelopen week konden we 14 nieuwe aanmeldingen noteren en staat het aantal deelnemers nu dus al op 19. En nog vele bedrijven die aan het kijken zijn of ze een team op de been kunnen brengen. Het voelde dus echt als een “topweek”.

Bij sommige bedrijven te weinig mensen die willen of kunnen voetballen, maar spontaan wordt er vervolgens door sommige bedrijven gedoneerd of medewerking aan het toernooi toegezegd. Alles met het doel om er een mooie eerste editie van dit toernooi van te maken met een geweldige opbrengst voor The Hunger Project.

Wil je er meer over weten kijk dan op https://www.thehungerproject.nl/doe-mee/als-bedrijf/the-zero-hunger-games/ of neem gewoon even contact met me op.

En ook als je me nog wat extra wilt motiveren om te roeien laat het me dan weten. Het aantal sponsors staat nu op 47, dat moeten er toch zeker 50 gaan worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.