100 kilometer op de teller

Gepubliceerd op 7 maart 2023 om 21:23

Het roeiproject komt goed op gang. Vandaag de 100 kilometer bereikt op dag 29. Na een voorzichtige start komt de gang er langzamerhand goed in. Inmiddels voor op het 300km schema, maar voor het 400km nog wel wat in te halen. Door veel vergaderingen in de avond betekent dat, dat het dagschema om moet. Roeien in de vroege ochtend, het voelt na afloop prima, toch niet helemaal mijn ding, maar voor het goede doel moet het soms!

In de afgelopen 11 dagen lukte het om 6 keer te roeien en daarmee 47km aan het totaal toe te voegen. Op sponsorgebied ging het plotseling heel snel. Er kwamen 11 sponsors bij, wat het totaal op 21 brengt en ik roei nu voor 5,20 euro per kilometer. Er staat inmiddels 520,55 euro op de sponsorteller.

De sponsors die erbij kwamen waren: Jolanda Turk, Jan en Sabrina Camfferman, Yvonne Cubo, Ron Ruwiel, Tjitze Bouma, Henk Zegwaard, Michael Steenkist, Arjan van der Horst, Erik Wind, Etos van Woustraat en Yorick Wanders. Allemaal heel erg bedankt.

Wil je me ook sponsoren en daarmee het goede doel steunen, laat het me weten (via roeienvoorthp.nl, of gewoon door een persoonlijk berichtje).

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.