Nog 12 dagen!

Gepubliceerd op 13 mei 2022 om 22:04

Nog 12 dagen!

Nog maar 12 dagen om te roeien en een dag later The Zero Hunger Games. Het komt nu echt dichterbij.

Het was weer een volle week. In het weekend veel voetbal en heel veel mooi weer op het terras waar we ook bij The Zero Hunger Games gebruik van zullen maken. Donderdagavond met de spelersbus naar een voetbalwedstrijd van de zondag 1 van RODA ’23, de avond werd onvergetelijk door de bus en de buschauffeur, beiden vrijwel zeker behorend tot de oudsten van Nederland.

Met het roeien ging het ondertussen prima, 6 dagen op de roeitrainer gezeten en dat leverde 52,5 kilometer op, waarmee het totaal op 619,6 kilometer kwam.

Ook deze week 2 nieuwe sponsors namelijk Mariëlle Plasmeijer en Administratiekantoor W. Bon. Heel erg bedankt, mede door jullie staat de sponsorpot nu op 4.449,78 euro.

Bij The Zero Hunger Games vielen een paar teams af, maar er kwamen er gelukkig ook een paar bij, dus het aantal teams nog steeds op 30 en wederom een aantal donaties, waardoor het totaalbedrag de goede kant op blijft gaan.

Ondertussen is er ook een loterij opgestart, waarbij prachtig prijzen te verdienen zijn. De hoofdprijs is een E-bike van Amslod, maar daarnaast nog vele andere prijzen o.a. geschonken door RODA ’23 sponsors ING, Sportpaleis.nl, Loogman Tanken & Wassen, Café Silversant en Martinez Chocolade. Loten kosten 5 euro, zijn op 26 mei te koop, maar kunnen ook besteld worden door een bericht naar jose.cubo@newport.capital. We zullen je dan een betaalverzoek sturen om het rond te maken. De eerste loten zijn in de afgelopen dagen al verkocht.

Wil je meer weten over mijn roeiproject kijk dan op https://www.roeienvoorthp.nl/

Als je meer wilt weten over The Zero Hunger Games die op 26 mei bij RODA ’23 plaats gaan vinden kijk dan op https://www.thehungerproject.nl/doe-mee/als-bedrijf/the-zero-hunger-games/ of neem even contact met me op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.