Nog 33 dagen!

Gepubliceerd op 22 april 2022 om 21:31

Nog 33 dagen!

Ook deze week een mooie roeiweek. Met 4 keer roeien en ruim 34 kilometer kwam de totaalteller op 480 kilometer te staan. Nog 20 kilometer om het oorspronkelijke doel te halen, die grens zou toch in de komende week gepasseerd moeten worden. Er zijn nog 33 dagen over om te roeien, dus tijd om de doelen wat bij te stellen. Op naar de 600 kilometer dus!

Vorige week moest ik melden dat er geen sponsors bijgekomen waren. Daar was vooral RODA ’23 topper Marcel van Bennekom nogal teleurgesteld over. Hij ontketende een offensief waarbij hij diverse RODA-leden een tikkie stuurde om sponsor te worden. Dat leverde 8 nieuwe sponsors op en bracht het totaal aantal sponsors op 55. Hans Feenstra, Peter Trauschke, Ron Hermarij, Erik Bende, Sander Born, Michael Groen, Siver Abdulrahman en Marco Moleman dank voor jullie steun en sorry dat jullie door Marcel onder druk werden gezet (maar toch bedankt Marcel, alles voor het goede doel!). De sponsorpot is door alle kilometers en sponsors inmiddels opgelopen tot 3.316 euro, dat gaat ook dus nog steeds erg goed!

Voor The Zero Hunger Games op 26 mei bij RODA ’23 staat de teller op 26 deelnemende teams en nog steeds een aantal bedrijven dat druk aan het zoeken is naar voetballers. Het aantal bedrijven dat niet mee kan doen, maar wel een donatie doet is wel behoorlijk gestegen en dat is natuurlijk prima voor het bedrag op de cheque, die we op 26 mei aan The Hunger Project gaan overhandigen.

Wil je er meer over weten kijk dan op https://www.thehungerproject.nl/doe-mee/als-bedrijf/the-zero-hunger-games/ of neem gewoon even contact met me op.

En ook als je me nog wat extra wilt motiveren om te roeien laat het me dan weten. Dat mag ook op een ludieke manier en/of door er een uitdaging voor mij bij te bedenken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.