Goed voornemen voor 2023 - Roeien voor The Hunger Project

 

Zoals jullie wellicht weten is mijn betrokkenheid bij The Hunger Project. ooit gestart met het gesponsord lopen van een halve marathon. Dat bleek uiteindelijk het begin van The Run for The Hunger Project, waar in 12 jaar tijd 1,85 mijoen bij elkaar “gelopen” werd.

De Run for the Hunger Project bestaat niet meer en vorig jaar beleefden we op 26 mei 2022 na afgelastingen door Corona eindelijk de 1e editie van The Zero Hunger Games. Het werd een prachtige dag waar we met 28 voetbalteams, een leuk toernooi, een gezellige dag en een prachtig bedrag van € 63.000 bij elkaar wisten te sporten.

Ook dit jaar gaan we dat weer doen, wederom op Hemelvaartsdag, 18 mei 2023. Ik zit weer in de organisatie, zelf voetballen is fysiek geen optie meer, maar ik wil toch ook graag mijn sportieve steentje bijdragen.

Daarom ga ik van 7 februari 2023 tot en met 17 mei 2023 zoveel mogelijk kilometers roeien op de roeimachine die ik thuis heb staan.

Vanaf 7 februari tot en met 17 mei 2023 zijn 100 dagen. Aan jullie de vraag om te sponsoren. Voor mijn motivatie, maar vooral ter ondersteuning van The Hunger Project.

Je kunt me sponsoren:

  • per kilometer
  • aantal keren de Bosbaan (die is 2 kilometer)
  • per 10 kilometer
  • het behalen van een bepaald aantal kilometers
  • iets anders (aantal kilometer op een dag, in een week etc.)
  • een vast bedrag

Alles mag eigenlijk, als het maar geld oplevert.

Om de verwachtingen wat te managen; ik heb het roeiapparaat nu ruim 4 jaar, daarin heb ik ruim 4.000  kilometer geroeid. Omgerekend naar die 100 dagen zou dat 265 kilometer zijn. Doelstelling is om op zijn minst 300 kilometer te roeien in die 100 dagen, maar liefst nog wat meer natuurlijk.

Op 18 mei 2023 zal ik dan bekend maken hoeveel het opgeleverd heeft en dat tellen we dan mee bij de opbrengst van de Zero Hunger Games op die dag. Vorig jaar leverde de roeiactie € 5.200 op.

Wil je me sponsoren laat het me dan weten door een bericht naar jose.cubo@newport.capital. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Na 18 mei, als het totaal geroeide kilometers bekend is, zal ik je een betaalverzoek sturen.

Wil je niet wachten op de eindstand en/of een betaalverzoek, maar direct doneren. Dat kan natuurlijk ook door je bijdrage over te maken naar NL74 KNAB 0415 1370 39 op naam van José Cubo inzake TZHG (The Zero Hunger Games) .

 

Alvast bedankt!

José Cubo