Super, 4.000 euro op de teller!

Gepubliceerd op 6 mei 2022 om 21:24

Super, 4.000 euro op de teller!

Na de feestweek van vorige week, was deze week op dat gebied een stuk rustiger. Maar de agenda was toch weer redelijk gevuld. Op zaterdagochtend bardienst en in de middag een leuke pot voetbal van de zaterdag 1 met winst bij De Dijk. Op zondag de wedstrijd van de Zondag 1 bij koploper De Meer. Een matige eerste helft werd opgevolgd door een prima 2e helft en het gelijke spel voelde uiteindelijk prima! Op maandagavond  een bestuursvergadering en op donderdagavond na een overleg over evenementen in de komende weken onder het genot van een biertje Feyenoord de finale zien halen.

Het was dus ook deze week weer echt plannen, maar het werd een uitstekende week met 51,8 kilometer tijdens 5 roeisessies. Het totaal aantal kilometers is daarmee op 567,1 gekomen, dus Arthur de 700 kilometer is nog steeds een uitdaging, maar blijft in zicht! Met nog 19 dagen te gaan betekent dit gemiddeld 7 kilometer per dag.

Deze week 2 nieuwe sponsors, Sportstroom en Sportpaleis.nl, beiden leverancier en sponsor bij RODA ’23. Heel erg bedankt Robert en Jack.

Door alle sponsoring en kilometers werd de volgende mijlpaal bereikt. Door het juiste aantal meters te roeien op vrijdagavond staat de sponsorpot nu precies op 4.000 euro!!!

Het voetbaltoernooi The Zero Hunger Games waardoor het allemaal begonnen is begint steeds meer vorm te krijgen. Het programma van de dag is zo goed als rond. Het aantal deelnemers lijkt op ca. 30 teams te gaan komen en het aantal donaties groeit dagelijks. Alles om de opbrengst voor The Hunger Project zo hoog mogelijk te krijgen.

Wil je daar ook nog een beetje bij helpen, doe dat door mij nog wat extra te motiveren om te roeien en sponsor mij. Dat kan met een vast bedrag (en alle kleine beetjes helpen ook en worden op prijs gesteld) of door er een uitdaging van te maken (pas bij 700km, of aantal kilometers op één dag), alles is welkom.

Wil je meer weten over mijn roeiproject kijk dan op https://www.roeienvoorthp.nl/

Als je meer wilt weten over The Zero Hunger Games die op 26 mei bij RODA ’23 plaats gaan vinden kijk dan op https://www.thehungerproject.nl/doe-mee/als-bedrijf/the-zero-hunger-games/ of neem even contact met me op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.