Vrolijk Pasen

Gepubliceerd op 15 april 2022 om 19:59

Vrolijk Pasen!

De titel geeft vooral aan hoe ik na de afgelopen week het Paasweekend ga beleven.

Het was namelijk op vele fronten een uitstekende week.

Ook deze week weer 4 keer geroeid en met een weektotaal van 30,6 kilometer staat de totaalteller nu op 445,9 kilometer. Deze week geen nieuwe sponsors, maar de geroeide kilometers brachten de sponsorpot precies op 3.000 euro!

Ook de planning voor de komende weken nog eens goed bekeken. Het oorspronkelijke doel van 500 kilometer was al snel niet uitdagend genoeg, 600 kilometer moest toch ook haalbaar zijn. Lange tijd ging dat goed, maar daarna zakte het gemiddelde behoorlijk. Met het tempo van de afgelopen 2 weken wordt dat toch weer haalbaar en daar gaan we dus voor minimaal 600 kilometer op de teller op 25 mei. Tijdens de Paasdagen moet daar een mooie basis voor gelegd worden en dat valt dan volgende week weer te lezen.

Voor The Zero Hunger Games op 26 mei bij RODA ’23 konden we vorige week melden dat er 19 teams aangemeld waren. Dat zijn er inmiddels 26 en nog een aantal bedrijven dat druk aan het zoeken is naar voetballers. Verder ook een aantal bedrijven dat niet mee kan doen (vaak doordat het Hemelvaartsdag is en veel mensen andere plannen hebben), maar toch een bijdrage wil leveren voor The Hunger Project. En ook dat wordt natuurlijk op prijs gesteld.

Alles om ervoor te zorgen dat het bedrag op de cheque, die we op 26 mei aan The Hunger Project gaan overhandigen, zo hoog mogelijk is.

Wil je er meer over weten kijk dan op https://www.thehungerproject.nl/doe-mee/als-bedrijf/the-zero-hunger-games/ of neem gewoon even contact met me op.

En ook als je me nog wat extra wilt motiveren om te roeien laat het me dan weten. Dat mag ook op een ludieke manier en/of door er een uitdaging voor mij bij te bedenken. Of gewoon door je bijdrage over te maken naar NL74 KNAB 0415 1370 39 op naam van Roeien voor THP.

Het aantal sponsors staat nog op 47, dat moeten er toch zeker 50 gaan worden. Ook een uitdaging voor de komende week. Nog een paar mensen die voorzichtig toegezegd hadden, dat gaan we concreet maken.

Vrolijk Pasen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.