Het is bijna zover!

Gepubliceerd op 20 mei 2022 om 15:32

Het is bijna zover!

In de afgelopen week iets te weinig geroeid, maar met het einde in zicht even geen update, zodat het een kleine verrassing blijft of het einddoel met het roeien gehaald wordt. Het wordt zwaar, maar is nog steeds haalbaar. Voor het roeien nog tijd tot en met komende woensdag.

Maar veel belangrijker The Zero Hunger Games op 26 mei (Hemelvaartsdag) op de velden van RODA ’23. Ca. 30 teams zullen de strijd aan gaan en een mooie dag gaan beleven. Gedurende de middag zullen de wedstrijden plaatsvinden en om ca. 17.00 uur zal bekend zijn wie er gaat winnen en zal er ook een optreden plaatsvinden van een Mystery Guest. Daar omheen muziek van DJ Jordy en Zanger Edo. Verder zal ook de burgemeester van Amstelveen aanwezig zijn om o.a. de opbrengst bekend te maken.

Zoals al eerder aangekondigd is er ook een loterij gestart met een inmiddels waanzinnig prijzenpakket. Kijk voor het prijzenpakket op https://www.roeienvoorthp.nl/prijzen-the-zero-hunger-games-loterij. Tijdens het toernooi zijn de loten te koop, maar kun je daar niet bij zijn, of wil je gewoon al eerder loten kopen dan kun je ze bestellen door een bericht naar jose.cubo@newport.capital. We zullen je dan een betaalverzoek sturen om het rond te maken. De eerste loten zijn in de afgelopen dagen al verkocht.

Wil je meer weten over mijn roeiproject kijk dan op https://www.roeienvoorthp.nl/

Als je meer wilt weten over The Zero Hunger Games die op 26 mei bij RODA ’23 plaats gaan vinden kijk dan op https://www.thehungerproject.nl/doe-mee/als-bedrijf/the-zero-hunger-games/ of neem even contact met me op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.