Doel bereikt, op naar het volgende doel!

Gepubliceerd op 29 april 2022 om 23:08

Doel bereikt, op naar het volgende doel!

 

Het was weer een hele mooi week! Een zeer gezellig feestje van een oom die zijn 70e verjaardag vierde, Koningsnacht in een bomvol Café Thijs met een spetterend optreden van de band Hollands Diep, een zeer gezellige Koningsdag wederom bij Café Thijs met vele vrienden en bekenden, een mooi Europees resultaat voor Feyenoord, een drukke werkweek en tussendoor toch nog 5x op het roeiapparaat om 35,3 kilometer te roeien.

De oorspronkelijke doelstelling was 500 kilometer roeien kwam vorige week al snel dichterbij  en is inmiddels bereikt. De teller na de kilometers van de afgelopen week op 515,3 kilometer en dus goed op weg naar het volgende doel 600 kilometer. Nog 26 dagen te gaan.

Ook deze week 6 nieuwe sponsors, waardoor het totaal nu op 61 is gekomen. Jan Pothuizen, Dennis en Maxime, Stéphane Blom, Remi Overwater, Arthur de Voogd en Yorick Wanders dank hiervoor. De sponsorpot is door de kilometers en alle sponsoring op 3.617 euro gekomen.

Nieuwe sponsor Arthur wilde de uitdaging nog wat groter maken en heeft een extra bonus bedacht bij het behalen van 700 kilometer. Dat betekent dat ik 50 kilometer per week zou moeten roeien, eigenlijk niet te doen. Maar als er meer te verdienen is bij het behalen van die grens is het wellicht toch het proberen waard.

Dus wil je me echt volle bak aan het roeien sponsor me dan ook nog even, mag ook met een bedrag per kilometer of een vast bedrag. Echt alles ik welkom!

Alles om de opbrengst voor The Hunger Project zo hoog mogelijk te maken.

 

Meer informatie is te vinden op https://www.roeienvoorthp.nl/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.