Grens van 2.500 gepasseerd!

Gepubliceerd op 2 april 2022 om 11:32

Grens van 2.500 euro gepasseerd!

Ook in de afgelopen weken bleef het aantal keren roeien wat achter op de planning. Een volle agenda, een paar dagen naar De Veluwe en soms gewoon even geen zin. In 3 weken tijd dan ook “slechts” 6 keer geroeid. Dat leverde 48,3 nieuwe kilometers op, waardoor het totaal nu op 386,8 kilometer is gekomen.

Veel beter was dat nadat er 3 weken geen sponsor bij was gekomen er in de afgelopen  3 weken  5 nieuwe sponsors genoteerd konden worden. De nieuwe sponsors waren Myriam van Dongen, Arjan van der Horst, Jeroen van den Boogaard, Chris Schut en Michiel Brouwer, dank allen! Het totaal aantal sponsors staat nu op 45 en voorlopig betekent elke kilometer roeien op dit moment dat er 6,63 euro in de sponsorpot bij komt.

En dat schiet dus echt lekker op en motiveert steeds meer. En kon ik de vorige keer nog melden dat we door de grens van 2.000 euro waren, deze week is ook de grens van 2.500 euro gepasseerd en staat de teller op 2.563,56 euro, het gaat dus uitstekend.

En het mooie nieuws hield maar niet op. Op 26 mei voor het eerst The Zero Hunger Games, voetballen voor The Hunger Project, natuurlijk bij RODA ’23. Het werven van teams is nu echt van start gegaan en de eerste 5 deelnemende teams hebben we mogen noteren (en diverse teams hebben toegezegd). Daarbij natuurlijk ook de zaterdag 5 van RODA ’23 dat al jaren met het logo van The Hunger Project op de borst speelt en nu ook de eer gaat proberen hoog te houden. Of dat lukt valt te bezien, al zullen ze in ieder geval bij de 3e helft moeilijk te verslaan zijn. Over het voetbaltoernooi later nog veel meer, want het gaat echt een leuke dag worden.

Dan kun je natuurlijk op de website www.roeienvoorthp.nl zien wie de sponsors zijn, maar omdat ik het zo mooi vindt dat al die mensen mij willen helpen om het bedrag op de cheque zo hoog mogelijk te maken hierbij toch maar een keer alle namen. Dat zijn:

Rob van der Laan, Miranda en René, Annemarie van Ravesteyn, Yvonne Cubo, Astrid en Rolf, Inge en Frank, Kees van der Veldt, Thessa Hoogendorp, Erik en Marjan Boerée, Marcel van Bennekom, Jack en Pauline Bloemberg, Ronald en Laura, Anja Kragtwijk, Tjitze Bouma, Ron Ruwiel, Jeroen Koerten, Marry en Paulino Cubo, Michel Becker, Jolanda Turk, Ruud en Claudia Spring in ’t Veld, Karlijn en Marijn, Peter ten Kate, Jeroen Jansen, Nick van Drie, Marcel Kragtwijk, Mei An en Peter van den Anker, Melvin Sie, Tjomme de Graaf, Erwin en Karen de Horde, Ellis van Verseveld, Martijn Janssen, Belinda Klein, RODA '23 Zaterdag 3, Pascal Zegwaard, Karen Calis, Erik Wind, Etos Wind, Henk Zegwaard, Bas en Eefje, RODA '23 Zondag 3, Myriam van Dongen, Arjan van der Horst, Jeroen van den Boogaard, Chris Schut en Michiel Brouwer.

 

En wil je me helpen, het kan nog steeds. Elk bedrag is welkom, samen maken we er iets moois van!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.