Gepaste stilte!

Gepubliceerd op 13 maart 2022 om 12:04

Gepaste stilte!

Na 7 prima weken kwam de klad er een beetje in. Er was dus niet heel veel goed nieuws te melden en natuurlijk werd dat overschaduwd door het zeer slechte nieuws uit Oost-Europa, waardoor het aandacht vragen voor minder urgente zaken even minder belangrijk was, vandaar dus de gepaste stilte!

Het slechte nieuws wordt op dit moment vooral niet beter, maar in de afgelopen week verscheen de krant Amstellandnieuws in Amstelveen en omstreken en daarin stond een mooi redactioneel stuk over The Zero Hunger Games en het roeiproject, met dank aan Michel Becker en Astrid van Ballegoy.

Daarom nu toch maar een update van het roeiproject en binnenkort ook meer nieuws over the Zero Hunger Games.

In de afgelopen 3 weken slechts 2 x per week geroeid door diverse omstandigheden, maar het wordt dus zeker weer tijd om het roeien weer wat vaker in de agenda te krijgen.

Het totaal aantal kilometers is na 10 weken op 338,5 gekomen, nog steeds prima, maar het gemiddelde is wel behoorlijk gezakt.

Het aantal sponsors is, mede door de beperkte aandacht, op 40 blijven staan. Blijft een mooi aantal en de kilometers en de sponsors hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat er na 10 weken 2.111,61 euro in de sponsorpot zit, we zijn de mijlpaal van 2.000 euro dus inmiddels gepasseerd.

Sponsoren doe je voor The Hunger Project, maar natuurlijk ook om mij zoveel mogelijk op de roeitrainer te krijgen. Hoe hoger dat bedrag per kilometer, hoe groter de druk voor mij om zoveel mogelijk kilometers te maken.

Tot en met 25 mei nog ruim 10 weken te gaan. Die gepland 500 kilometer gaat er dus wel komen. Diverse sponsors hebben de uitdaging wat groter gemaakt en laten de sponsoring daarna nog wat oplopen. De echte  uitdaging wordt dan ook minstens 600 kilometer. Ik ga mijn best daarvoor doen.

Het zou natuurlijk ook mooi zijn als er nog wat sponsors bijkomen, 50 sponsors moet toch mogelijk zijn (1 per week erbij in de komende weken klinkt in ieder geval niet heel uitdagend) en met z’n allen kunnen we dan op 26 mei een hele mooie cheque presenteren voor The Hunger Project.

Dus wil je ook iets doen laat het me weten. Klein, groot, vast bedrag of per kilometer, alles is van harte welkom!

Wil je bijdragen kijk dan op https://www.roeienvoorthp.nl/sponsoractie, of stuur me gewoon een bericht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.