Week 7, het geluksgetal!

Gepubliceerd op 19 februari 2022 om 22:15

Week 7, het geluksgetal!

Roeien voor The Hunger Project, inmiddels 7 weken onderweg.Met een drukke agenda werd het passen en meten in de afgelopen week. Soms een wat kleinere afstand, maar wel 6 van de 7 dagen op de roeimachine, waardoor uiteindelijk 45 kilometers bij konden worden geschreven en het totaal op 299,5 kilometer kwam.

Op sponsorgebied een heel mooie week. Met 5 nieuwe sponsors kwam het totaal aantal sponsors op 40. Het waren Erik Wind, Bas en Eefje en Etos Wind. Verder Henk Zegwaard die het mooie gebaar richting Pascal van RODA ’23 Zaterdag 3 beloonde met een donatie voor het roeiproject. We leven zo mee met Pascal en familie en dat maakt voor mij dit gebaar weer extra bijzonder. De laatste sponsor deze week waren de mannen van RODA ’23 Zondag 3, zij doneerden EUR 77,77. Die zevens volgens de mannen niet allen het geluksgetal, maar ook het getal voor doorzettend vermogen.

Alle sponors natuurlijk weer heel erg bedankt. Dankzij jullie staat de teller inmiddels op EUR 1,849,99 en dat na 7 weken. Er zijn nog heel wat weken te gaan, ik roei de kilometers en de sponsors vullen de pot. Daar kan zeker nog wat bij.

Sponsoren doe je voor The Hunger Project, maar natuurlijk ook om mij zoveel mogelijk op de roeitrainer te krijgen. Hoe hoger dat bedrag per kilometer, hoe groter de druk voor mij om zoveel mogelijk kilometers te maken.

Wil je bijdragen kijk dan op https://www.roeienvoorthp.nl/sponsoractie, of stuur me gewoon een bericht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.