Eerste 1.000 euro op de teller!

Gepubliceerd op 5 februari 2022 om 11:15

Ook deze week moest er weer druk gepland worden. Tussen het werk, de vergaderingen bij RODA '32 en het drinken van en gezellig biertje in de kantine of bij Café Thijs gelukkig toch weer 4 keer kunnen roeien. Ook de vroege ochtend een keer geprobeerd, niet helemaal mijn ding, maar voelt wel lekker als je het gedaan hebt. Met die 4 x roeien weer ruim 33 kilomter toegevoegd aan het totaal dat nu op bijna 217,9 kilometer staat. Het tempo zit er dus goed in en voorlopig ver voor op schema.
Op sponsorgebied konden deze week 2 nieuwe sponsors worden toegevoegd, het totaal aantal staat nu op 31. Deze week waren de nieuwe sponsors Martijn Janssen en Ellis van Verseveld, heel erg bedankt!
Door al die sponsors levert een kilometer roeien op dit moment (tot het bereiken van de grens van 500) ruim 5 euro op en daarmee is deze week de grens van 1.000 euro gepasseerd, de sponsorpot staat nu op 1.094,17 euro.. Wil je ook sponsoren laat dat dan weten, elke bijdrage is welkom en motiveert mij weer om extra kilometers te roeien. Ga daarvoor naar https://www.roeienvoorthp.nl/nieuws https://lnkd.in/dz6eey25
Het roeiproject duurt tot en met 25 mei, omdat we op 26 mei 2022 (Hemelvaartsdag) de 1e editie van The Zero Hunger Games gaan beleven, een bedrijfsvoetbaltoernooi waarvan de opbrengst ook naar The Hunger Project gaat. Na 2 afgelastingen door Corona was het afwachten of het toernooi dit jaar wel plaats zou kunnen vinden. Komende week gaat de communicatie over het voetbaltoernooi van start, wil je daarover al iets meer weten kijk dan op https://www.thehungerproject.nl/doe-mee/als-bedrijf/the-zero-hunger-games/  of stuur mij een berichtje.Volgende week kunnen we dan hopelijk de eerste deelnemers bekend gaan maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.