Terug naar normaal en The Zero Hunger Games gaan door!

Gepubliceerd op 28 januari 2022 om 16:57

Deze week kwam het “normale” leven weer een beetje op gang. Vergaderingen bij RODA ’23 en het feit dat de horeca weer open was zorgde ervoor dat deze week het aantal keren roeien bij 4 bleef steken. Dat leverde toch ruim 34 kilometer op, waarmee het totaal aantal kilometers nu op 184,4 staat.

Op sponsorgebied verliep de week wederom voorspoedig, met 6 nieuwe sponsors staat het totaal aantal sponsors nu op 29. Deze week waren de nieuwe sponsors Nick van Drie, Marcel Kragtwijk, Mei An en Peter van den Anker, Melvin Sie, Tjomme de Graaf en Erwin en Karen de Horde, heel erg bedankt allemaal!

Door al die sponsors levert een kilometer roeien op dit moment (tot het bereiken van de grens van 500) bijna 5 euro op en daarmee is de sponsorpot nu gevuld met € 917,08, dat gaat dus uitstekend.

Het roeiproject duurt tot en met 25 mei, omdat we op 26 mei 2022 (Hemelvaartsdag) de 1e editie van The Zero Hunger Games gaan beleven, een bedrijfsvoetbaltoernooi waarvan de opbrengst ook naar The Hunger Project gaat. Na 2 afgelastingen door Corona was het afwachten of het toernooi dit jaar wel plaats zou kunnen vinden. De KNVB heeft vandaag bekend gemaakt hoe de rest van het seizoen er uit gaat zien en op Hemelvaartsdag vindt er geen competitie plaats en kan er dus gevoetbald worden op de velden van RODA ’23.

Wil je meer weten over “mijn” roeiproject kijk dan op www.roeienvoorthp.nl en als je meer wilt weten over The Zero Hunger Games kijk dan op https://www.thehungerproject.nl/doe-mee/als-particulier/kom-in-actie/the-zero-hunger-games/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.